Bolig 23

BoligtypeLeilighet
BRA88m²
Soverom3
Oversiktsbilde av Randvikheia
Salgsanvarlig
Presenteres av
Gi bud

Furuholmen

Moderne, funkispreget firemannsbolig hvor hver av leilighetene er på 88m² BRA. Det er lagt stor vekt på praktiske og gode romløsninger samt fine sør- og/eller vestvendte ute- plasser. Hver leilighet består av tre soverom, stue/kjøkken, bad, teknisk rom og gang. I tillegg leveres en frittstående, utvendig sportsbod og carport for en bil. Byggene vil få en moderne og tidsriktig fasade.


Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varme- gjenvinning, og bygges etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.


Disse leilighetene passer godt både for yngre personer i etablererfasen og for eldre som kanskje ønsker en enklere hverdag. Leilighetene får gjennomgående god standard. Hver leilighet kan i tillegg tilpasses den enkelte kjøper etter utbyggers forhåndsdefinerte tilvalgsoversikt.

kr 3 795 000+ omkostninger
Boligtype
Leilighet
BRA
88
Soverom
3
Carport
1
Terrasse/balkong
12
Sportsbod
1

Velkommen til visning

Bli kjent med området, prosjektet og boligene. Her kan du se tidspunktene som er satt opp for visninger. Passer ikke de oppsatte dagene, så ta kontakt så finner vi gjerne et annet tidspunkt.

Vi gleder oss til å vise deg prosjektet!

Randvikheia, 4956 Risør

Planlagte visninger

Ingen planlagte visninger

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om boligen

Trygg handel

Veiledning hele veien hjem

Kjersti Kjelstad

Salg / Kundeansvarlig+47 909 70 100kjersti.kjelstad@lindalgruppen.no
Lindal Eiendom AS logo

Lindal Eiendom AS

Porsveien 6, Moland Øst, 4994 Akland

Org. nr. 988329576

https://www.lindalgruppen.no
 v2.4.1