Bolig 35

Oversiktsbilde av Randvikheia
Salgsanvarlig
Presenteres av
Gi bud

Tomt

Beliggenhet

Tomten er en del av et større område som bygges ut med eneboliger, enebolig i rekke, tomannsboliger og firemannsboliger.

Lindal Eiendom AS har inngått et samarbeid med Lindal Hus som innebærer at tomten selges med klausul om at Lindal Hus skal stå for oppføring av boligen som skal bygges.

Randheia er lagt opp til å være et familievennlig område med kort vei til naturen, samt barne- og ungdomsskole. Ved skolen har man det flotte idrettsanlegget på Kjempesteinsmyra. Randheia ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser og fantastisk utsikt mot havet, bare et par km fra Risør sentrum. Det er flere turstier i umiddelbar nærhet og i Randvika er det friområder tilrettelagt for rekreasjon og bading. Randheia ligger fantastisk flott til med utsikt mot Sandnesfjorden og ut i havet. Det er flotte turområder med stier, og en av disse går gjennom boligfeltet og videre både mot øst og vest

Beskaffenhet

Tomten er ferdig opparbeidet og planert med vei, vann, kloakk og internett til tomtegrensen.

Adkomst

Fra E-18 svinger man av på Vinterkjær mot Risør. Følg veien innover og ta til høyre inn mot Randvik. Følg veien rundt og til toppen, så kommer det og nytt skilt med Randvik til høyre. Kjør ned denne veien, så kommer boligfeltet på venstre hånd.

kr 1 490 000+ omkostninger
Ingen nøkkeldata

Velkommen til visning

Bli kjent med området, prosjektet og boligene. Her kan du se tidspunktene som er satt opp for visninger. Passer ikke de oppsatte dagene, så ta kontakt så finner vi gjerne et annet tidspunkt.

Vi gleder oss til å vise deg prosjektet!

Randvikheia, 4956 Risør

Planlagte visninger

Ingen planlagte visninger

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om boligen

Trygg handel

Veiledning hele veien hjem

Kjersti Kjelstad

Salg / Kundeansvarlig+47 909 70 100kjersti.kjelstad@lindalgruppen.no
Lindal Eiendom AS logo

Lindal Eiendom AS

Porsveien 6, Moland Øst, 4994 Akland

Org. nr. 988329576

https://www.lindalgruppen.no
 v2.4.1